Inscrie-te online!

Inscrie-te online!

Inscrie-te online!

Inscrie-te online!

Şcoala de  şoferi Thomas Hux  oferă tot sprijinul pentru cei care doresc să  descopere libertatea de mişcare şi bucuria  de a conduce odată cu conştientizarea responsabilitaţii pe care o are fiecare şofer.  Şcoala noastră de şoferi vă instruieşte în vederea obţinerii permisului de  conducere categoria B. Şi tu poţi deveni şofer cu   adevărat urmănd cursurile unei şcoli de şoferi profesioniste.

Scopul şcolii de şoferi Thomas Hux este de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate, astfel încăt cursanţii să fie foarte   bine pregătiţi, atăt teoretic căt şi practic, să poată obţine permisul de conducere şi să conducă  fără emoţii într-un trafic din ce în ce mai aglomerata

Pregătirea   practică  de 30 de ore este realizată, de către un colectiv de instructori cu mare  experienţă profesională, dornici să transmită cursanţilor tainele meseriei în cele mai mici amănunte. Sunt folosite în acest scop autoturisme marca Volkswagen Golf, Nissan Qashqai, Skoda Fabia, Renault Clio.

Gradul de promovabilitate al elevilor care au efectuat ore de conducere sub atenta  noastră instruire este foarte mare. Atu-ul nostru este experienţa instructorilor acumulată în decursul anilor şi numărul mare  de elevi ce au apelat cu încredere la serviciile noastre.

Instructorii şcolii de şoferi îşi desfăşoară activitatea pe baza unei programe şcolare bine fundamentată,  concepută pentru asimilarea corectă şi completă a cunoştiinţelor şi deprinderilor necesare conducerii. Sunt răbdători  şi, posedănd o bună cunoaştere a psihicului uman, o să te ajute să inveţi într-o atmosferă relaxantă să conduci şi să  te comporţi ca un profesionist atunci cănd eşti la volan. La fiecare şedinţă instructorul predă tema prevazută în  programa şcolară şi parcurge traseul adecvat insuşirii cunoştinţelor Fiecare cursant susţine examenul de conducere pe maşina pe care  a efectuat orele de conducere.

Programarea orelor de conducere se va face de comun acord cu instructorul in funcţie de programul cursantului. În limita  posibilităţilor începerea şi sfârşitul orelor de conducere se vor face în locurile preferate de cursant. 

Durata minimă a cursului este de 5 săptămâni și poate fi început, del devreme, la vârsta de 17 ani si 9 luni. Prețul cursului se poate achita în trei rate.