Iratkozz online a következő tanfolyamra!

Iratkozz online a következő tanfolyamra!

Iratkozz online a következő tanfolyamra!

Iratkozz online a következő tanfolyamra!

A Thomas Hux Sofőriskola segít mindazoknak, akik a vezetés örömteli pillanataival szeretnék felfedezni a mozgás felszabadító érzését. Iskolánkban elsajátíthatja a B kategóriás jogosítvány megszerzéséhez szükségesek ismereteket.

A Thomas Hux sofőriskola célja hogy tanulói számára a legjobb szolgáltatást nyújtsa, ezáltal biztosítva diákjait a legjobb felkészültségről úgy elméleti-, mint gyakorlati szinten. Tanáraink, oktatóink értenek a tanulók nyelvén.

Iskolánk által nyújtott elméleti tanfolyamok magas szintű felkészültséget biztosítanak diákjaink számára. Tanfolyamainkon családias, barátságos hangulat várja Önt is.

A gyakorlati felkészültséget 30 órás gépjárművezetési tanfolyam keretében bíztosítjuk.

Mi mindent megteszünk azért, hogy a vezetés tanulása Önnek is stresszmentes, vidám tevékenység legyen.

A vezetés örömét többéves tapasztalattal rendelkező oktatók ismertetik meg Önnel, ezáltal beavatva a szakma rejtelmeibe a legapróbb részletekig. A Thomas Hux Sofőriskola diákjai rendelkezésére a következő gépjárművek állnak: Volkswagen Golf VI., Nissan Qashqai, Skoda Fabia illetve Renault Clio.

A vezetési órák ütemezésének időpontja kölcsönös megegyezés szerint történik a tanuló és az oktató tanár között. A tanulóknak lehetőségük van oktatót választani, illetve a vezetési órák kezdeti és végzési színhelyét meghatározni.

A sofőriskolába való beiratkozás már 17 év 9 hónap betöltésével megkezdhető. A Thomas Hux Sofőriskola elvégzéséért szükséges tandíj részletekben is kifizethető.